Orange_Cabins__Rental_Group_B.V._Logo.eps

Orange Cabins & Rental Group B.V.

Orange Cabins en Rental Group B.V. bestaat uit Dit is Plek, De Schans, Thuis aan Huis, Goedkope-Units.nl en The Modular Building Company.

Dit is PLEK is de unitspecialist met meer dan 30 jaar ervaring die elke wens over tijdelijke ruimte ooit al hebben gehoord.. en vervuld! Dit is PLEK verhuurt en verkoopt tijdelijke ruimte voor elke doelgroep in de vorm van woonunits, sanitaire units, schaftwagens, containers en mobiele (chemische) toiletcabines. Contact via 0165 394 749.

De Schans Support, uw partner voor tijdelijke huisvesting op maat. De Schans is jarenlang succesvol actief in de tijdelijke en semi-permanente huisvesting. Als leverancier van tijdelijke huisvesting op maat biedt De Schans altijd uitkomst voor uw behoefte aan tijdelijke of (semi)-permanente ruimte. Contact via 0499 573 399.

Thuis aan Huis is uw betrouwbare partner bij de aankoop of huur van uw nieuwe of gebruikte mantelzorgwoning of WMO unit. Thuis aan huis beschikt over ruime vakkennis op het gebied van maatwerk, van het realiseren van zorgcomplexen tot een kleinere mantelzorgwoning ontwerpen, produceren en plaatsen. Contact via 085 888 4200.

Goedkope-units.nl is de specialist in de verkoop en inkoop van gebruikte units. Contact via 0165 39 47 49.

The Modular Building Company is gespecialiseerd in het snel modulair bouwen van hoge kwaliteit houten woningen, appartementen, studio’s, hotelkamers of andere verblijfs- of gebruiksruimtes. Wij bouwen voor permanente plaatsing en zijn toch verplaatsbaar. Wij maken in ons proces gebruik van duurzame & circulaire materialen en wij leggen de focus op een constante verbetering van onze processen. Contact via 0164 770 890.