Provada 2023

Modulair Nederland op PROVADA!

Graag nodigen we je uit om ons te bezoeken op PROVADA, de vastgoedbeurs van Nederland in de RAI in Amsterdam. We hebben interactieve en informatieve activiteiten op de planning onder het motto:

‘We can be heroes TOGETHER’

Op woensdag 14 juni a.s. om 16:30 uur organiseren wij een netwerkbijeenkomst en -borrel. Tijdens de bijeenkomst worden de ambities van Modulair Nederland gepresenteerd en is er volop gelegenheid om ons bestuur, onze leden en hun relaties te ontmoeten

Op donderdag 15 juni om 13.30 uur organiseren collega’s Suzanne Schreuders van Dutch Cabin Group en Robbert Jan van Gent van Portakabin een expertsessie, waarin ze de ontwikkelingen en mogelijkheden van modulair bouwen in zorg en onderwijs bespreken.

Modulair Nederland heeft de gezamenlijk de overtuiging dat het adaptief vermogen van onze leefomgeving versterkt kan worden met duurzame en flexibele huisvestingsoplossingen. Met elkaar willen we een sparringpartner én bron van expertise zijn voor overheid, markt, corporaties, media en andere stakeholders. ‘We can be heroes TOGETHER!’

Kortom: bezoek ons op 14 juni en 15 juni op PROVADA! Je vindt ons op PROVADA in hal 12, stand 50 op de stand van Modulair Nederland-lid, De Meeuw.

Deelnemen aan één van deze twee bijeenkomsten, of gewoon allebei? Stuur een mail naar info@modulairnederland.nl!