Adapteo_Logo

Adapteo

Adapteo levert kwalitatieve en hedendaagse bouwoplossingen aan bedrijven en publieke organisaties. Zij bouwt, verhuurt en verkoopt flexibele gebouwen voor tijdelijk of langdurige gebruik. Vanuit de twee fabrieken wordt de circulaire en modulaire bouwtechnologie toegepast om gebouwen binnen enkele weken te bouwen, transformeren, hergebruiken, opschalen, verkleinen en verplaatsen.

Adapteo bouwt toonaangevende, flexibele modulaire gebouwen, waarmee haar klanten zijn voorbereid op toekomstige veranderingen. Gedreven door passie is Adapteo altijd op zoek naar de juiste oplossing voor elke situatie, die het beste aansluit op uw specifieke wensen. Dankzij de circulaire en modulaire bouwtechnologie levert Adapteo altijd een duurzame oplossing.

Door de jarenlange ervaring en een uitgebreid assortiment aan flexibele en aanpasbare units, kan aan alle wensen voldaan worden. Alle bouwgerelateerde zaken kunnen aan Adapteo toevertrouwd worden.

Adapteo zet zich in om ons milieu te beschermen. Door het bouwen van energiezuinige, aanpasbare en flexibele gebouwen en actief onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, streeft Adapteo ernaar om een positief verschil te maken voor toekomstige generaties.

Adapteo start met luisteren en begeleidt haar klanten bij het maken van verschillende keuzes om er zeker van te zijn dat zij precies krijgen wat ze nodig hebben, waar en wanneer u dat nodig is. De expertise binnen de sector en lokale aanwezigheid maken Adapteo een betrouwbare partner die het hele proces hoge kwaliteit levert.

Contact
Patrijsweg 9
4791 RV Klundert
Industrieterrein Moerdijk
Havennummer 482
www.adapteo.nl