logo-portakabin

Portakabin

Onze klanten in heel Europa gemoedsrust bezorgen door gebouwen en service van topkwaliteit te leveren. Dit motto ligt ten grondslag aan onze wens om u, als klant zijnde, te voorzien van inspirerende gebouwen van hoge kwaliteit. Onze sterke toewijding voor een eersteklas service is inmiddels legendarisch. Deze eersteklas service wordt verleend door eersteklas medewerkers. Portakabin heeft haar reputatie direct te danken aan haar permanente teaminspanning om een service te bieden die door geen enkel ander bedrijf wordt overtroffen.

Donald Shepherd, de grondlegger van Portakabin, kwam in de jaren veertig van de vorige eeuw voor het eerst op het idee van verplaatsbare gebouwen, waarna hij zijn concept verder uitwerkte. In 1961 deponeerde hij het handelsmerk Portakabin en zag het eerste Portakabin gebouw het licht.

Op dat moment kon natuurlijk nog niemand vermoeden tot welke radicale veranderingen in de bouwwereld het nieuwe product zou leiden. Meer dan 45 jaar later is de geest van innovatie en ontwikkeling waarmee Donald Shepherd de onderneming had doordrongen, nog steeds springlevend. Tegenwoordig staat Portakabin als marktleider en pionier op het gebied van modulaire en verplaatsbare gebouwen voor een van de meest geavanceerde bouwsystemen ter wereld.

Onze verplaatsbare gebouwen worden ontworpen en vervaardigd in onze productievestiging in York, 250.000m² groot, waar de gedetailleerde aandacht voor het productieproces en ons permanente ontwikkelingsprogramma borg staan voor gebouwen die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Hierop stoelt ook de reputatie van Portakabin als leverancier van accommodatie van superieure kwaliteit.

Contact
Leeghwaterstraat 85
3364 AE Sliedrecht
www.portakabin.nl